4. Hlinecký dětský bál

V neděli 11.2.2018 jsme společně s Pohybovým studiem Sluníčko uspořádali již 4. Hlinecký dětský bál. I přes rozsáhlou chřipkovou epidemii, která postupně zasáhla celý pardubický kraj, se na bále sešlo na 400 dětí a asi 200 dospělých. Program tradičně zahájila Míša Sodomková se svou dvouhodinovou sluníčkovou show, plnou tance, soutěží, převleků a zábavy. Na konci tohoto bloku byla zvolena královna a král bálu a také nejkrásnější maska a děti dostaly spoustu dalších ocenění. Celou show skvěle moderovala Katka Kábelová.
Poté na podium nastoupila muzikálová zpěvačka a moderátorka v jedné osobě Helenka Hamplová, která nejenom že s dětmi zpívala, ale v polovině svého programu vylosovala i naši super hru o ceny.
Kdo nechtěl tančit, mohl v předsálí navštívit naše dílničky, nechat si namalovat něco hezkého na obličej, pohrát si v dětském koutku. Velmi žádané byly o fotografie z foto koutku. Pro mlsné jazýčky zde bylo připraveno bohaté občerstvení, míchané nápoje, teplá i studená kuchyně a káva s domácími moučníky.
Děti odcházely po 18 hodině plné radosti a spokojené, každé s plnou náručí cen z letos nevídaně bohaté hry o ceny.
Na závěr bychom rádi poděkovali všem pořadatelům, pomocníkům, asistentům a také sponzorům, bez kterých bychom tuto akci nebyli schopni realizovat.

 

Kontaktujte nás