2. Hlinecký dětský bál

2. Hlinecký dětský bál je minulostí, ale vzpomínky a zážitky zůstanou v našich srdcích ještě velmi dlouho.

V sobotu 5. 3. 2016 v odpoledních hodinách se v prostorách Multifunkčního centra v Hlinsku uskutečnil 2. Hlinecký dětský bál. Pro malé i velké návštěvníky, kterých se zde sešlo více jak 550, připravili pořádající Středisko volného času POHODA a POHODA COOL a Pohybové studio Sluníčko velmi bohatý a pestrý program, ve kterém nechybělo amatérské Pohodové předtančení v podání lektorů z SVČ, dvouhodinová nefalšovaná Sluníčková show se spoustou soutěží, her a ukázek tanců, vystoupení malíře Jana Honzy Lušovského, vyhlášení krále a královny plesu a nejkrásnějších masek. Druhou část odpoledne vyplnil koncert nestárnoucího šoumena Josefa IX Devátého se skupinou MINA, ve které hraje na bicí nejmladší bubenice v Čechách Natálka B., a na závěr československá diskotéka s DJ KOFOLOU.

Velmi bohatá tombola se super výhrami, skvělé míchané drinky v podání studentů Hotelové školy Bohemia Chrudim, nebo dobrůtky z kuchyně od děvčat s České hasičské jednoty úžasně doplňovaly už tak nabitý program.

A kdo nechtěl tančit a bavit se, navštívil dětské dílničky a rozmanité soutěže ve foyer multifukčního centra.

Děti odcházely po devatenácté hodině večerní unavené, ale spokojené, šťastné a plné dojmů.

Podařil se nám obrovský kus společně odvedené práce, dokázali jsme to nejdůležitější, a to dát dětem krásný zážitek, o kterém si budou moci chvíli povídat a vzpomínat. Doufám, že jsme započali tradici, která vydrží dlouhá léta a stane se vyhledávanou akcí pro děti v prvních jarních dnech každého nového roku.

 

Mgr. Jiří Hrabčuk 

SVČ POHODA a POHODA COOL

Kontaktujte nás