5. Hlinecký dětský bál

V neděli 17. března 2019 se v odpoledních hodinách a za krásného jarního počasí uskutečnil v hlineckém Multifunkčním centru, za podpory Pardubického kraje, již 5. Hlinecký dětský bál. Pořadatelem této největší akce pro děti na Hlinecku bylo Středisko volného času Pohoda a Pohoda Cool a Pohybové studio Sluníčko.
Prostory centra praskaly ve švech pod náporem cca 550 návštěvníků, pro které byl připraven bohatý kulturní i doprovodný program. V hlavním sále probíhala Velká sluníčková show pod vedením Míši Sodomkové, kterou v polovině programu vystřídal úžasný klaun Bublino se svou Bubble parádou. Nechyběla volba krále a královny bálu, soutěže ve zpěvu, tanci, na koloběžkách a s kruhy, v jednu chvíli se na parketu pohybovalo neskutečných 300 dětí. 
V kinosále bylo pro děti připraveno velké překvapení v podobě našeho zcela nového skákacího hradu s názvem Pohoďáček a musíme konstatovat, že po celou dobu bálu byl neustále plně obsazen.
Ve foyeru na děti čekalo několik dílniček, tvořila se ručičková mozaika, malovalo se na obličej a pro nejmenší zde byl i velký herní koutek.
K občerstvení si bylo možné dát mnoho dobrůtek, fantastické míchané nápoje, domácí zákusky ke kávě a kdo dostal hlad, tak naplnil své bříško dobrotami v jídelně, které po celou dobu bálu připravovala děvčata s ČHJ Hlinsko.
Dovolujeme si touto cestou poděkovat všem kdo se na této povedené akci podíleli a to jako pořadatelé, sponzoři či účinkující. 
Už se těšíme na příští rok....

 

Kontaktujte nás