Jarní příměstský tábor 2020

 

Zhodnocení Jarního příměstského tábora 

Pondělí

Dopoledne jsme strávili v Pohodě, kde jsme si na úvod tábora zahráli seznamovací hry a secvičili společnou písničku, která nás za doprovodu kytary, provázela celým táborovým týdnem. Před obědem jsme si všichni vyrobili krásné záložky do knihy.

Po obědě jsme vyrazili do tělocvičny Smetanky. Zde jsme hráli míčové a pohybové hry.

Úterý:

Dopoledne jsme v keramické dílně ZŠ Smetanova vyráběli keramická sluníčka nebo srdíčka. Po té jsme opět využili tělocvičnu a vyřádili se při míčových a pohybových hrách. Po obědě jsme si užili dvouhodinový turnaj v bowlingu v Blatně.

Středa:

Čekal nás celodenní výlet do Jihlavy. Dopoledne patřilo návštěvě Aquacentra a odpoledne  zábavnímu centru „Robinson“.

Čtvrtek:

Dopoledne jsme navštívili místní stanici Policie ČR, kde proběhla velmi zajímavá exkurze, kterou jsme si opravdu užili. Odtud už jsme mířili rovnou na zimní stadion. Celá ledová plocha patřila pouze nám a my si skvěle zabruslili. Odpoledne následoval relax v podobě pohádky v SVČ, deskové hry a výroba magnetků.

Pátek:

Dopoledne jsme navštívili místní stanici Zdravotnické záchranné služby Hlinsko. Prohlédli jsme si vybavení sanitek, dostalo se nám spoustu vyčerpávajících informací. Po obědě jsme si společně hráli, zpívali karaoke a už se těšili a rozcházeli domů.

 

Kontaktujte nás