Týdenní "koňský" příměstský tábor SVČ - srpen 2019

A máme tu letos druhý příměstský tábor na koních na ranči U Pokyho v Oldřeticích. Dnes jsme se nejdříve věnovali proškolení bezpečného chování ke koním, poté jsme se s koníky seznámili osobně a začala rutina - úklid stáji, krmení a péče o koně. A potom? Vysněné první ježdění na jízdárně a začátek výcviku. Prostě parádní první den.

Druhý den příměstského tábora na koních na ranči U Pokyho v Oldřeticích. Dnes jsme si ráno vyzkoušeli parkurové závody, ale po svých. Byla to skvělá zábava. A odpoledne hurá na koně a trénovat, aby jsme parkur zvládli i s nimi. Mezitím úžasný obídek u naší milované Anežky a samozřejmě každodenní péče a práce okolo koní.

Den třetí příměstského tábora na koních na ranči U Pokyho v Oldřeticích. Tentokrát jsme výletili a to stylově tzn.že jsme vyrazili do hřebčína v Kladrubech nad Labem. Výlet povedený, děti spokojené.

Čtvrteční dopoledne jsme na našem příměstském táboře na koních věnovali hipoterapii a cvičení v sedle. Poté opět úžasný oběd u Anežky, potřebný odpočinek a regenerace sil a úklid stáji a taky trochu učení. Nu a zítra? Už naposled....

Tak už to bývá a vše jednou končí. Stejně jako náš úžasný příměstský tábor na koních na ranči U Pokyho v Oldřeticích. Dnes poslední den, soutěže, ukázky rodičům, spousta dárků a nakonec opečené buřtíky. Ivčo, Pájo a Anežko - velké díky za úžasný týden.

Kontaktujte nás